vr 13 nov '20 19:00 en 21:00

Collon meets Son

Residentie Orkest
vr 13 nov
19:00 en 21:00

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober hebben we helaas moeten besluiten dit concert te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover.

Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?

Pianiste Yeol Eum Son is pas 33 jaar maar kan nu al bogen op een indrukwekkende carrière. Ze wordt internationaal geroemd om haar gracieuze en tijdloze interpretaties en haar veelzijdigheid.

In Den Haag zal de Zuid-Koreaanse dit seizoen een aantal keren optreden. Met chef-dirigent Nicholas Collon vertolkt ze het Eerste pianoconcert van een nog jonge Prokofjev, een kort maar o zo virtuoos stuk. Daarna zet Collon de Vierde symfonie van Brahms op de lessenaar: volmaakte en wonderschone muziek, een monument onder de symfonieën.

Inclusief koffie/thee vooraf en drankje in de pauze of na afloop

Programma

One Minute Symphony
Prokofjev - Pianoconcert nr. 1
Brahms - Symfonie nr. 4

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Uitvoerenden

Residentie Orkest

Yeol Eum Son

pianist

Credits

Nicholas Collon, dirigent
Yeol Eum Son, piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >