zo 6 dec '20 11:00

Lazy Sunday: Dvorák en Brahms

Residentie Orkest
zo 6 dec
11:00
  • zo 6 dec
    11:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater
    niet reserveerbaar

Vergeet uitslapen. Wakker worden op zondagochtend doe je met het smaakvolle symfonische ontbijt van het Residentie Orkest. 

Terwijl je geniet van goede koffie, versgeperst sap en iets lekkers erbij, trakteren de musici je op de mooiste en meeslependste composities.

Antje Weithaas

Antje Weithaas is een van de beste violisten van deze tijd. Het Residentie Orkest is trots op de jarenlange samenwerking met deze virtuoos, een vriendschap die teruggaat tot de jaren negentig. In het Zuiderstrandtheater soleert ze in het lyrische Vioolconcert van Dvorák, een hoogtepunt in zijn rijke oeuvre.

Daarnaast dirigeert Jun Märkl de Derde symfonie van Brahms, een favoriet om zijn melancholiek en meeslependheid. Tijdens dit concert wordt de opening van het jubileumjaar van de Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest gevierd. 

Muzikale kinderworkshop (4-10 jaar)
Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Neem kinderen dus vooral mee naar het Zuiderstrandtheater! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren noodzakelijk. Je kunt de workshop meebestellen tijdens het bestelproces, bij de stoelkeuze.

Goede start van je zondag: Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d'orange en iets lekkers te eten voor je klaar.
Onderdeel van:
Lazy Sunday

Programma

Dvorák - Vioolconcert
Brahms - Symfonie nr. 3

Credits

Jun Märkl, dirigent
Antje Weithaas, viool

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >