zo 31 jan 16:00

Fuse

Norton Bodega Wijnconcert
zo 31 jan
16:00
  • zo 31 jan
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

Een kijkje in de keuken van deze eigenzinnige topformatie. In Fuse Live maakt het publiek op een originele manier nader kennis met de leden van de groep en hun grenzeloze muzikale wereld. Ze spelen hun favoriete muziek en delen de persoonlijke verhalen achter hun werkwijze.

Fuse brak door als huisband van het tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die ze sinds 2012 hebben afgelegd: honderden optredens, van dampende clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. Het maakt de zes vrienden aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen.

Met na afloop een goed glas wijn en diverse hapjes.

Onderdeel van:
Norton Bodega Wijnconcert

Wat is er leuker dan het weekend af te sluiten met een van onze Norton Bodega Wijnconcerten op zondagmiddag in de Nieuwe Kerk. We maken het onweerstaanbaar aantrekkelijk met een veelzijdig programma in een prachtige ambiance. De uitmuntende musici lichten de muziekwerken zelf toe en het concert duurt slechts zeventig minuten zonder pauze.

Na afloop schenken we een goed glas wijn en serveren we diverse hapjes. Het zou ons niets verbazen als je met frisse zin de maandagochtend aanvangt.

Programma

Britten Hymn to St. Caecilia
Sacred and Profane Knight, The doubt of man Tallis, Lamentations of Jeremiah Parry, Drie motetten

Bekijk onze thema's

Norton Bodega Wijnconcert

Onweerstaanbaar aantrekkelijk