zo 14 mrt '21 16:00

Spark, the Classical band

Bodega Norton Concerten
zo 14 mrt
16:00
  • zo 14 mrt
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

Zoals de naam doet vermoeden spatten de vonken er bij Spark vanaf. De 'klassieke band' brengt muziek uit de canon maar creëert steevast aanknopingsmomenten met de sounds en het levensgevoel van nu.

Op het snijvlak van klassiek, minimal music, electro en avant-garde maakt het kwintet eigenzinnige programma's en brengen ze vooral energieke en meeslepende liveoptredens over de hele wereld.

Wat is er leuker dan het weekend af te sluiten met een van onze Bodega Norton Concerten op zondagmiddag in de Nieuwe Kerk? We maken het onweerstaanbaar aantrekkelijk met een veelzijdig programma in een prachtige ambiance. De uitmuntende musici lichten de muziekwerken zelf toe en het concert duurt slechts zeventig minuten zonder pauze.

Na afloop schenken we een goed glas wijn en serveren we diverse hapjes. Het zou ons niets verbazen als je met frisse zin de maandagochtend start.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >