zo 4 apr '21 16:00

Amsterdam Klezmer Band

Bodega Norton Concerten
zo 4 apr
16:00
  • zo 4 apr
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

De Amsterdam Klezmer Band begon twintig jaar geleden als een groep van straatmuzikanten die traditionele Jiddische feestmuziek speelden. Nu zijn ze een internationaal geliefde act op festivals en in theaters, die keer op keer het publiek aan het zingen en dansen krijgt.

De Oost-Europese Joodse muziek is nog steeds herkenbaar onderdeel van hun signatuur, maar wees niet verrast als u ook Balkan-invloeden, ska en jazz hoort. Op onnavolgbare wijze brengen de zeven virtuozen al die invloeden samen in een unieke en zeer energieke sound.

Wat is er leuker dan het weekend af te sluiten met een van onze Bodega Norton Concerten op zondagmiddag in de Nieuwe Kerk? We maken het onweerstaanbaar aantrekkelijk met een veelzijdig programma in een prachtige ambiance. De uitmuntende musici lichten de muziekwerken zelf toe en het concert duurt slechts zeventig minuten zonder pauze.

Na afloop schenken we een goed glas wijn en serveren we diverse hapjes. Het zou ons niets verbazen als je met frisse zin de maandagochtend start.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >