za 10 apr '21 20:30

Masterclassics met Bruckner 7

Residentie Orkest
za 10 apr
20:30
  • za 10 apr
    20:30
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater
    niet reserveerbaar

Masterclassics is een ongedwongen topavond: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Je maakt kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten uit het werk en je ziet de dirigent aan het werk via de Conductor Cam. Alsof je zelf op de plek van de musici zit. Voor de beginnende luisteraar en iedereen die meer uit klassieke muziek wil halen.

Eindelijk begrepen ze hem. Na jaren van kritiek ondervond Bruckner met zijn Zevende symfonie het grote succes waar hij al zo lang op wachtte. De symfonie is een magnifiek melodisch werk vol warme klankkleuren en om die reden een van Bruckners geliefdste werken. De Nederlandse dirigent en Brucknerspecialist Antony Hermus laat de symfonie prachtig tot zijn recht komen in de Masterclassicsserie van het Residentie Orkest.

Masterclass voor het concert

Dirigent Antony Hermus helpt je, ondersteund door de musici van het Residentie Orkest, om het stuk nog beter te begrijpen tijdens de masterclass voorafgaand aan het concert.

Inclusief koffie/thee vooraf en een drankje na afloop

Programma

Bruckner - Symfonie nr. 7

Credits

Antony Hermus, dirigent
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >