za 15 mei '21 20:15

Dubbele roots: een levensreis in muziek

Marco Beasley
za 15 mei
20:15
  • za 15 mei
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

Van Italië naar Engeland en weer terug, langs de levenslijnen in zijn hand en de pieken van zijn gevoelswereld: dit is misschien wel het meest persoonlijke concertprogramma dat Marco Beasley ooit maakte.

Dit evenement is tijdelijk niet reserveerbaar, omdat op dit moment niet duidelijk is of het daadwerkelijk kan doorgaan. Zodra wij hier uitsluitsel over hebben, maken wij dit bekend. Huidige kaartkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd.

Als kind van een Napolitaanse moeder en een vader uit Coventry, belichaamt Beasley het samenvloeien van tradities. Grenzen in de tijd worden verkend en verlegd, niet enkel op het vlak van repertoire - dat strekt van Purcell tot Pino Daniele en van Monteverdi tot Nick Drake - maar ook in de samenwerking met snarentovenaar Stefano Rocco: een nieuw hoofdstuk in een oude vriendschap.

Inclusief koffie/thee vooraf en drankje in de pauze of na afloop
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >