ma 24 feb '20 14:00 - 14:50

De Kleine Zeemeerman (4+) - Schott in de Rose

Onderdeel van Krokus Kabaal, door Muzee Scheveningen
ma 24 feb
14:00 - 14:50
  • ma 24 feb
    14:00 - 14:50
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

Een theater-, media- en dansvoorstelling over durf en fantasie voor iedereen vanaf 4 jaar met animatie, zang, dans, poppenspel en muziek. Uniek aan deze voorstelling is dat er interactief gespeeld wordt met animatiebeelden, gemaakt door kleuters en kinderen.

Marijn gaat na de vakantie op zwemles maar…. hij heeft watervrees. Misschien kan een strandvakantie hem over deze angst helpen! Wanneer hij voorzichtig over kleine golfjes springt ziet hij de reusachtige golf niet die boven hem hangt. Plotseling wordt hij in het diepe gegooid en komt in de onderwaterwereld terecht. Daar moet Marijn zich zien te redden tussen allerlei wonderlijke zeefiguren. Wat te denken van de bijna echte koning NEPtunus. Of zijn vriend Jelle, die hij een beetje een kwal vindt. Of zeemeermin Rachel Schol die niet weet of ze zich meer mens of vis voelt….

Weet Marijn zijn angst te overwinnen en zijn nieuwe vrienden te redden?

Duur: 45 min
Leeftijdsindicatie 3+


Onderdeel van Krokus Kabaal en een programma van Muzee Scheveningen.
Op deze dag is er ook een gratis workshop Podiumbeest Circus: Laat het dier in je los, welk podiumbeest ben jij? Leer zelf jongleren, diabolo en meer met de Haagse jeugdcircusschool Circaso. De workshop eindigt met een korte openbare presentatie.

Onderdeel van:
Club Lourdes aan Zee
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >