di 25 feb '20 11:00 en 14:00

De Gruffalo (3+) - Meneer Monster

Onderdeel van Krokus Kabaal, door Muzee Scheveningen
di 25 feb
11:00 en 14:00

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? De Gruffalo is een spannende fysieke slapstick voorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Onderdeel van Krokus Kabaal en een programma van Muzee Scheveningen.
Op deze dag is er ook een Dansworkshop om 12.30 uur:
Podiumbeest Dans: Laat het dier in je los, welk podiumbeest ben jij? Samen met een echte danser van Crosstown, de jongerengroep van Korzo, maak je samen met 14 andere kinderen een korte presentatie waar je ouders, broers en zusjes naar mogen komen kijken!

Leuke extra! Siggy Rapt: Korte act van CoachF Siggi van GoHard waarbij Siggi de sterren van de hemel rapt en alle kinderen laat meedoen in een stoer en interactief optreden. (GRATIS om 15.00 uur)
CoachF heeft op meerdere festivals gestaan in Den Haag en omgeving en heeft ook meerdere malen als voorprogramma gestaan voor verschillende bekende namen zoals Josylvio, Lijpe, Kempi, Mula B, IamAisha, Jayh en meer.
Met haar sound en teksten wilt ze anderen motiveren om hard te gaan en in zichzelf te geloven.

Duur: 45 min
Leeftijdsindicatie 3+

Onderdeel van:
Club Lourdes aan Zee
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >