za 18 apr 14:00

Finale Prinses Christina Klassiek Concours

Jong talent op het podium
za 18 apr
14:00
  • za 18 apr
    14:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

De Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours is de afsluiting van een feestelijk concoursseizoen. Ruim 400 jonge muzikanten uit hele land deden mee aan de selecties door heel Nederland. Circa acht van hen worden geselecteerd om te spelen tijdens de Nationale Finale. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Elke finalist treedt 10 minuten op voor jury en publiek. Tijdens de pauze gaat de professionele jury in beraad en de middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Reken dus op een feestelijke en muzikale sfeer.

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Vrienden en Boezemvrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang tot de regiofinale. Neem contact op via info@christinaconcours.nl.

www.christinaconcours.nl