Cees van de Ven
zo 4 okt '20 20:00

A Musical Journey

Jef Neve Speelt met U (soloconcert)
zo 4 okt
20:00
  • zo 4 okt
    20:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

De Belgische pianist Jef Neve komt terug naar den Haag voor een soloconcert in de Nieuwe Kerk.

*Let op. Het programma is gewijzigd i.v.m. de coronamaatregelen.

Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken. Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.

Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

*De Mysterium Tour van Jef Neve is verplaatst naar 1 oktober 2021. De kaartverkoop hiervan start in het voorjaar van 2021.

“In zijn composities met zowel jazz als klassieke componenten vinden verbeelding en diepgang elkaar in weelderige melodieën die gaandeweg helemaal openbreken. Jazz en klassieke muziek zijn voor de pianist van gelijke waarde.” – NRC Handelsblad

“In zijn composities met zowel jazz als klassieke componenten vinden verbeelding en diepgang elkaar in weelderige melodieën die gaandeweg helemaal openbreken. Jazz en klassieke muziek zijn voor de pianist van gelijke waarde.”

NRC Handelsblad

Credits

Jef Neve – piano

De serie A Musical Journey staat in het teken van internationale muzikale ontmoetingen tussen musici uit verschillende windstreken en wordt georganiseerd i.s.m. ProJazz.  

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >