za 20 mrt '21 20:00

Johannes Passion

Academy of Vocal Arts
za 20 mrt
20:00
  • za 20 mrt
    20:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

Bachs meest geliefde passion is de Johannes Passion. Een meesterwerk dat zijn gelijke niet kent in intensiteit en expressie. 

Dit evenement is tijdelijk niet reserveerbaar, omdat op dit moment niet duidelijk is of het daadwerkelijk kan doorgaan. Zodra wij hier uitsluitsel over hebben, maken wij dit bekend. Huidige kaartkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd.

Deze uitvoering, door ACVA VOCES van de Academy of Vocal Arts, zal geschieden in volledige kinderkoorbezetting. Door gebruik te maken van deze bezetting, ontstaat een sereniteit die slechts zelden wordt vertoond en door velen wordt nagestreefd.

Na het succes van het Mozart Requiem in 2018 en een bezielende uitvoering van het Stabat Mater in 2019, presenteert ACVA de Johannes Passion vol bezieling en overgave onder leiding van de veelbelovende jonge dirigente Daniëlle van Lieshout. Over de vorige uitvoering van de Johannes Passion door de Academy of Vocal Arts in 2016 schreef Govert Jan Bach: 'Zeer geïmponeerd door deze transparante en liefdevolle uitvoering!'

Solisten:
Benedikt Kristjánsson - Evangelist, tenor
Tobias Berndt - Christus, bas
Stefan Görgner - alt
Lauren Armishaw - sopraan

Inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >