do 4 jun '20 20:00
The Intimate Sessions

Livestream - The Music Of James Bond

Dorona Alberti
do 4 jun
20:00
  • do 4 jun
    20:00
    Livestream

Live vanuit de Havenfoyer presenteren we elke woensdag en donderdag een speciale editie van ZST Live.
Dit keer is het de beurt aan de zangeres Dorona Alberti (Gare du Nord) wie met Tim Akkerman en het Metropole Orkest afgelopen maand voor een uitverkocht Zuiderstrandtheater de muziek van James Bond zou zingen.

Vanaf 20.00 uur kun je intunen op het concert via deze pagina of via de ZST Live Facebookpagina .

Alberti zingt tijdens deze 'intimate sessions' zonder Akkerman maar neemt voor dit 1.5 meter concert vier van haar beste muzikanten mee om de mooiste James Bond liedjes te vertolken uit de Havenfoyer.

De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. "Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound, die zowel nostalgisch als tijdloos is", aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

Betuig je steun met een donatie. Klik hier om rechtstreeks aan de artiest te doneren.

Onderdeel van:
ZST Live

Doneren? Heel graag! Door uw bijdrage kunnen artiesten overleven in deze lastige tijden waarin optredens even niet meer haalbaar zijn. Je donaties gaan rechtstreeks naar de artiest.

'Een charismatische bom, met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen (en) elastische danspassen'.

De Volkskrant
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >