do 2 jul '20 20:00 - 21:00

Livestream - Nitin Parrée Trio ft. Rob van Bavel

do 2 jul
20:00 - 21:00
  • do 2 jul
    20:00 - 21:00
    Livestream

Vers uit de Haagse kweekkamer presenteren we het trio van drummer Nitin Parrée. Recent afgestudeerd van het Koninklijk Conservatorium is Parrée een veelbelovend talent waar we de aankomende jaren nog veel van zullen horen.

Klik hier om te doneren aan het Nitin Parree Trio ft. Rob van Bavel.

Onderdeel van:
ZST Live

Programma

Eindexamenprogramma Koninklijk Conservatorium met o.a. eigen composities van Nitin Parrée en jazz standards.

Voor dit concert neemt hij mee: Cas Jiskoot op contrabas en Floriaan Wempe op saxofoon. Als gastsolist nodigt hij de internationaal gelauwerde pianist Rob van Bavel uit. Van Bavel won onder andere een Edison voor zijn oeuvre en de tweede prijs van de prestigeuze Thelonios Monk Award. Als sideman en als leader bracht hij meer dan 200 cd's uit.

"Ik moest afstuderen zonder eindexamenconcert. Dat was wel flink balen"

Iedereen conservatorium alumnus kan er over meepraten. Als student werk je vier jaar keihard naar dat moment toe dat je al je kunde kan laten horen tijdens dat zenuwslopende eindexamenconcert. Familie en vrienden zitten in de zaal, evenals het panel van docenten die je zullen beoordelen. De opluchting, blijdschap en voldoening die je voelt als je uit de zaal stapt zijn onbeschrijfelijk.


Helaas werd dit moment door de coronamaatregelen onder Nitins neus weggekaapt. Hij en zijn trio studeerden af met een vooraf opgenomen filmpje. 'Ik moest afstuderen zonder eindexamenconcert. Dat was wel flink balen, aldus Parrée. Tijdens dit concert speelt hij een deel van zijn eindexamenprogramma opnieuw, maar dan wel live! Voor dit concert nodigd hij Rob van Bavel uit die tevens is verbonden als docent aan het Koninklijk Conservatorium. De toppianist voegt zich speciaal voor deze gelegenheid toe aan Parrée's als gastsolist.

Donaties voor dit concert worden zeer op prijs gesteld en komen ten goede aan de arties(en).

Credits

Nitin Parrée (drums/bandleider)
Cas Jiskoot (contrabas)
Floriaan Wempe (saxofoon)
Rob van Bavel (piano)

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >