do 16 jul '20 20:00

Livestream - Farid Sheek & Parso Quartet

do 16 jul
20:00

Live vanuit de Havenfoyer presenteren het Zuiderstrandtheater iedere woensdag en donderdag ZST Live, het online platform van het Zuiderstrandtheater. Vandaag is het de beurt aan Farid Sheek en het Parso Quartet. het kwartet bestaande uit vier getalenteerde musici combineert Perzische muziek met opera en jazz.


Donaties voor dit concert worden zeer op prijs gesteld. Dit kan voor, tijdens en na het concert via deze donatiepagina.

''Met muziek kun je een verhaal vertellen dat groter is dan woorden'', aldus Farid Sheek. Met zijn composities, piano en daf vertelt hij de verhalen tussen wit en zwart. Tussen Iran, waar hij vandaan komt, en Nederland, waar hij nu woont. Ook combineert hij hier zijn Iraanse achtergrond met de Westerse invloeden die hij sinds 2011 heeft verworven in Nederland.

Sheek wortelt zich langzaam aan steeds dieper in het Nederlandse cultuurlandschap en zien we hem steeds vaker terug met prominente festivals en orkesten op zijn CV. Eerder trad hij op met het Residentie Orkest en zagen we hem op het Wanderlust Festival in het Zuiderstrandtheater.

Betuig je steun aan de deze artiesten via deze donatielink.

Onderdeel van:
ZST Live

Credits

Van en met Parso Quartet
Farid Sheek, Mohsen Masoumi, Javid Ardani en Arben Ramadani.  

Onze thema's

ZST Live

Livestreamconcerten vanuit het Zuiderstrandtheater

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >