wo 15 jul '20 20:00

Livestream - Baer Traa

wo 15 jul
20:00
  • wo 15 jul
    20:00
    Livestream

Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; soulvolle songs, messcherpe grooves en een flinke scheut blues. Vorig jaar verscheen zijn debuut 'Out Of Thin Air' waarna hij overal door het land speelde met de Popronde. Met zijn rauwe, oprechte performance en kneiter-strakke band is dit een act om niet te missen.


Live vanuit de Havenfoyer presenteren we elke woensdag en donderdag een speciale editie van ZST Live. Vanaf 20.00 uur kun je intunen op het concert via deze pagina of via de ZST Live Facebookpagina.

Doneren? Heel graag! Betuig hier je steun aan de artiest(en) met een donatie

Baer Traa is Neerlands nieuwe soul- en americana man. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; soulvolle songs, messcherpe grooves en een flinke scheut blues. Opgegroeid in Venlo, in een nest van klassieke musici, werd hij omringd door symfonie├źn en sonatas, maar al snel zocht hij zijn heil ergens anders: soulzangers als Marvin Gaye en Bill Withers en songwriters als James Taylor en Jackson Browne vormden zijn sound. Vorig jaar verscheen zijn debuut 'Out Of Thin Air' waarna hij overal door het land speelde met de Popronde en inmiddels ligt er alweer een nieuwe plaat op de planken. Met zijn rauwe, oprechte performance en en kneiter-strakke band is dit een act om niet te missen.

''Een nieuwe aanwinst voor de muziekwereld heeft zich gemeld! Singer-songwriter Baer Traa verovert onze harten met zijn talent.''

Gerard Ekdom - NPO Radio 2

Onze thema's

ZST Live

Livestreamconcerten vanuit het Zuiderstrandtheater

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >