do 19 nov '20 20:00

Home

Iris Hond
do 19 nov
20:00
  • do 19 nov
    20:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater
    geannuleerd

Vanwege de meest recente coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten dit concert te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover. Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?


De begrippen 'thuis' en 'geborgenheid' lopen als een rode draad door de laatste twee programma's van Iris Hond.

In 'Bewogen' bracht ze duizenden mensen in vervoering met haar muziek, maar zeker ook met het verhaal over haar eigen bewogen leven. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden, zocht ze tevergeefs naar geborgenheid, naar een veilige plek, naar een thuis.

In 'Home' verklankt Iris in een intiem soloconcert bijzondere verhalen van anderen op zoek naar een veilige plek. Mensen zonder huis, mensen die zich een vreemde voelen in de samenleving, van gevangenen tot nomaden en alles daartussenin. Iris geeft ze zo allemaal een warm plekje in haar 'Home' met speciaal door haar gecomponeerde muzikale brieven.

Credits

Iris Hond: Piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >