za 24 okt '20 19:00 en 21:00

Metropole Orkest & Cello Giants

za 24 okt
19:00 en 21:00
Het Metropole Orkest brengt drie waanzinnige cello-acts mee.

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één avond. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Sinds hun Nederlandse debuut in de Cello Biënnale vijf jaar geleden, is het Weense jazzrock-duo BartolomeyBittmann een absolute publiekslieveling. De Algerijns-Franse zangeres en celliste Nesrine Belmokh overrompelt met haar eigen songs en ballads. Componist en cellist Svante Henryson werkt met de groten in de klassieke muziek, maar is ook een van Zwedens grootste jazzmusici. Als klap op de vuurpijl in dit concert een nieuwe compositie van Bill Laurence (Snarky Puppy) voor twee cellisten van het Metropole Orkest: Annie Tangberg & Emile Visser.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Credits

Metropole Orkest
Bartohomey Bittmann, cello
Nesrine Belmokh, cello & zang
Svante Henryson, cello

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >