zo 25 okt '20 15:00 en 17:15

Een schilderijententoonstelling

Ciconia Consort
zo 25 okt
15:00 en 17:15

Het Ciconia Consort en het LAM Museum slaan de handen ineen. Geïnspireerd door de beroemde Schilderijententoonstelling van Moessorgski nemen zij je mee op een bijzondere muzikale en visuele ontdekkingsreis.

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

In een afwisselend concertprogramma worden kunstwerken uit de collectie van het LAM getoond en gaat museumdirecteur Sietske van Zanten samen met de bezoeker het zintuigelijk avontuur aan. Verandert de beleving van de muziek door het beeld? En wat doet de muziek met de beleving van het kunstwerk?

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Onderdeel van:
Ciconia Consort

Programma

A. Webern - Langsamer Satz
P. Hindemith - Fünf Stücke für Streicher, opus 44, no. 4
T. Keuris - Variations for strings
O. Schoeck - Sommernacht

Meer informatie op www.ciconiaconsort.nl

Extra bij het concert: Muzikaal educatieve kinderopvang (4 t/m10 jaar).
Reserveren via info@ciconiaconsort.nl. Een kinderprogramma op maat, waarbij de kinderen een deel van het concert bijwonen.

Diner-concert-arrangement.
Na afloop van het concert dineren bij bar-restaurant Pavlov? Voor €24 extra kun je genieten van een Ciconia driegangen keuzemenu.

Credits

Ciconia Consort o.l.v. Dick van Gasteren; Sietske van Zanten
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >