zo 1 nov '20 15:00 en 17:00

Dominic Seldis & James Pearson

Bodega Norton Concerten
zo 1 nov
15:00 en 17:00
De Engelse meestercontrabassist Dominic Seldis combineert zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Als ambassadeur voor de muziek is Seldis ook geregeld op televisie te zien.

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Bij het grote publiek is Seldis vooral bekend als jurylid in het spetterende televisieprogramma Maestro. Met zijn muzikale partner James Pearson, met wie hij samenwerkt sinds ze allebei achttien jaar oud waren, brengt hij een heerlijke middag met prachtige muziek en humoristische verhalen over zijn volumineuze instrument.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Credits

Dominic Seldis, contrabas; James Pearson, piano
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >