zo 1 nov '20 15:00 en 17:00

Dominic Seldis & James Pearson

Bodega Norton Concerten
zo 1 nov
15:00 en 17:00

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober hebben we helaas moeten besluiten dit concert te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover. Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?

De Engelse meestercontrabassist Dominic Seldis combineert zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Als ambassadeur voor de muziek is Seldis ook geregeld op televisie te zien.

Bij het grote publiek is Seldis vooral bekend als jurylid in het spetterende televisieprogramma Maestro. Met zijn muzikale partner James Pearson, met wie hij samenwerkt sinds ze allebei achttien jaar oud waren, brengt hij een heerlijke middag met prachtige muziek en humoristische verhalen over zijn volumineuze instrument.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Credits

Dominic Seldis, contrabas; James Pearson, piano
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >