zo 22 nov '20 15:00 en 19:30
Onderdeel van Festival Sacred Songs

De Gouden Eeuw van de Spaanse polyfonie

Tallis Scholars
zo 22 nov
15:00 en 19:30

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober hebben we helaas moeten besluiten deze voorstelling te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover. Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?

De politieke en economische expansie die Spanje in de 16de eeuw doormaakte, vertaalde zich ook in een ongekende artistieke bloeiperiode.

Let op: Nieuwe concertsetting

Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

De onvolprezen Tallis Scholars brengen een programma met enkele van de grootste meesters van de Spaanse polyfonie, met als hoogtepunt het requiem dat Tomás Luis de Victoria schreef voor de begrafenis van keizersweduwe Maria van Spanje. De componist noemde het werk zelf zijn 'zwanenzang'.

Onderdeel van:
Festival Sacred Songs

Credits

Peter Philips, dirigent
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >