wo 2 dec '20 13:30 en 16:00

Ernst, Bobbie en de rest

"Pimp de Sint" Show (4+)
wo 2 dec
13:30 en 16:00

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober hebben we helaas moeten besluitendeze voorstelling te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover. Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Hij is zelfs helemaal bling bling. Zijn persoonlijk assistent heeft hem helemaal van deze tijd gemaakt. Heerlijk vindt Sinterklaas dat nieuwerwetse.

Toch is er iets vreemds met hem aan de hand. Als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met hem gebeurd is, moeten de twee soepkippen alles op alles zetten om hem te redden. Samen met alle jongens en meisjes uit de zaal natuurlijk. 'Pimp de Sint Show' was een paar jaar geleden een groot succes in de theaters en won de Gouden Pepernoot voor beste Sinterklaasvoorstelling van 2012. Dit jaar is het gezellige én spannende sinterklaasfeest vol liedjes terug.

Samenstelling gezelschap
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus willen we graag weten hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen er in het theater aanwezig zijn. De regels zijn namelijk anders voor jeugd dan voor volwassenen. We vragen je dit kenbaar te maken door gebruik te maken van het prijstype dat voor jullie gezelschap relevant is. Er is een prijstype ‘Jeugd t/m 12 jaar’ een prijstype ‘Normaal’. De prijs is hetzelfde.

Lees hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus >

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >