vr 4 dec '20 20:30
Onderdeel van Festival Sacred Songs

The Real Experience - House of Gospel

Leo Davelaar & G-Project
vr 4 dec
20:30
  • vr 4 dec
    20:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

The Real Experience biedt een kijkje in de muzikale keuken van bruisende geloofsgemeenschappen en brengt religieuze muziek met opperste bezieling.

Leo Davelaar is de oprichter en bevlogen dirigent van het koor G-project. De leden van dit koor vertegenwoordigen verschillende culturen en christelijke stromingen en komen uit de regio Rotterdam-Den Haag. Zij zingen black gospel en hebben daarbij één missie: het overbrengen van een boodschap van hoop, vreugde en bemoediging.

Black gospel vindt zijn oorsprong in de spirituals, die een belangrijk deel vormen van het indrukwekkende muzikale erfgoed van de Afro-Amerikaanse bevolking in de Verenigde Staten. De zangers van G-Project vertolken de songs vol bezieling en overtuigingskracht en treden overal in het land op, zowel in kerkdiensten, als bij culturele festivals. 

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Onderdeel van:
Festival Sacred Songs

Let op: Nieuwe concertsetting
Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Credits

Leo Davelaar & GP Family, African Youth Choir & Guests

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >