zo 6 dec '20 16:00

Radio West Concert

Koninklijk Conservatorium
zo 6 dec
16:00
  • zo 6 dec
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    uitverkocht
De studenten van het Koninklijk Conservatorium zijn de muzikale toekomst. Met de Radio West Concerten laten de talenten horen wat ze in huis hebben. Van strijkers tot slagwerk en van kamermuziek tot jazz.

De afdeling Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium staat wereldwijd bekend als één van de grootste en belangrijkste opleidingen in zijn soort. Musici met een internationale reputatie onderwijzen de studenten in de uitvoeringspraktijk van muziek vanaf de Middeleeuwen en Renaissance tot en met de vroege Romantiek. Vandaag op het programma: drie van de zes Brandenburgse Concerten van Bach.

Maandelijks organiseert Klassiek op West samen met het Koninklijk Conservatorium en het Zuiderstrandtheater een Radio West Concert in de Nieuwe Kerk. Een week later wordt dit concert tussen 7-9 en 19-21 uur uitgezonden door Radio West.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >