za 12 dec '20 16:00 - 21:15

Scandinavische wintersprookjes

Ciconia Consort
za 12 dec
Vanaf 16:00

Ciconia Consort voert je samen met stersoliste Karin Strobos door de wondere wereld van Peer Gynt, Santa Lucia en verhalen uit Lapland.

Een romantisch muziekprogramma uit en over Scandinavië; van de prachtige en bekende Holbergsuite van de Noorse componist Edvard Grieg tot het mystieke Die Liebenden van de Finse componist Einojuhani Rautavaara, een werk in laat-romantische stijl van Mahler en Straus. Ook de jongste concertbezoekers zijn van harte welkom bij dit kerstconcert voor de hele familie! Meer informatie op www.ciconiaconsort.nl.

Extra bij het concert
Muzikaal educatieve kinderopvang (4 t/m10 jaar). Reserveren via info@ciconiaconsort.nl. Een kinderprogramma op maat, waarbij de kinderen een deel van het concert bijwonen.

Diner-concert-arrangement 
Na afloop van het concert dineren bij bar-restaurant Pavlov? Voor €24 extra kun je genieten van een Ciconia driegangen keuzemenu.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Onderdeel van:
Ciconia Consort

Programma

E. GRIEG - Liederen uit Peer Gynt (o.a. Solveigh's Song) & Holbergsuite opus 40
M. BRUCH - Serenade nach schwedischen Volksmelodien
N.W. GADE - Novelettes voor stringorchestra opus 53
E. RAUTAVAARA - Die Liebenden, liedcyclus voor sopraan en strijkorkest

Credits

Ciconia Consort olv Dick van Gasteren Karin Strobos, mezzosopraan
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >