zo 13 dec '20 14:30 en 17:00

Wonderful Christmas time with Trijntje & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Jazz Orchestra of the Concertgebouw
zo 13 dec
14:30 en 17:00

Helaas is dit concert komen te vervallen in verband met de huidige coronamaatregelen. Kaartkopers ontvangen automatisch bericht van ons.

In december 2020 geven Trijntje Oosterhuis en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw twee swingende kerstconcerten tijdens een speciale editie van Wonderful Christmastime.

Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek; thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano. De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong. Dit jaar viert Trijntje de vijfde verjaardag van deze muzikale traditie met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Deze bigband van wereldformaat staat internationaal bekend om hun een ijzersterke ritmesectie en dito blazers waarmee ze over de hele wereld touren. Sinds 2000 geeft het orkest elk jaar traditiegetrouw een kerstconcert met bijzondere solisten. Tijdens Wonderful Christmastime komen Trijntje en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw samen om een swingend kerstfeest te vieren!

Geïnspireerd door dit kerstjubileum ontstond het idee om samen een cd op te nemen die uitgebracht wordt op het legendarische jazzlabel Blue Note. Het bigband-kerstalbum Wonderful Christmastime verschijnt op 27 november, met bijdrages van Candy Dulfer, Alain Clark en anderen. 

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Credits

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Trijntje Oosterhuis
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >