vr 18 dec '20 19:00 en 21:00

KloosterKerst

Holland Baroque
vr 18 dec
19:00 en 21:00
Samen met een solistenensemble van vijf zangeressen trekt Holland Baroque zich terug in een 17de-eeuws Nederlands klooster. Met gregoriaanse klanken overbruggen zij lang vervlogen tijden.

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Moeiteloos en zuiver klinken de soepele vrouwenstemmen in de ruimte, omlijst door de zilveren klank van violen, gamba's, harpen en andere barokke weelde. We volgen het leven van novicen, monniken, kapelaans en bisschoppen op de voet, met als hoogtepunt een muzikale 17de-eeuwse kerstnachtmis.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Programma

n.t.b.

Credits

O.a. Julie Roset, Camille Allérat, Ana Veira Leita, sopraan; Bethany Horak Hallet, Patrícia Silveira, mezzosopraan
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >