vr 25 dec '20 13:30 en 15:30

Sonates van Biber

Liza Ferschtman
vr 25 dec
13:30 en 15:30
De grootste vioolvirtuoos van de 17de eeuw heette Heinrich Ignaz Franz Biber. Tot zijn gedurfdste werk behoren de 'Sonates over de mysteriën van de rozenkrans'.

Let op: Nieuwe concertsetting
Om zoveel mogelijk mensen van de muziek te kunnen laten genieten, presenteren we twee concerten op één dag. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Per sonate schijft Biber een specifieke stemming van de vier vioolsnaren voor, en weet hiermee een ongekende klankkleur en effect op te roepen. Liza Ferschtmann selecteert een aantal hoogtepunten uit deze virtuoze en meditatieve 'Rozenkrans-Sonaten'. Ze komen tot leven met een frisse expressiviteit zoals je ze niet eerder hebt gehoord.

Inclusief koffie, thee of ander drankje

Programma

Sonates van Biber

Credits

Liza Ferschtman, viool
ntb, piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >