wo 30 dec '20 14:00 en 16:00

Thomas en het Circus (2+)

Thomas De Stoomlocomotief Theatertour
wo 30 dec
14:00 en 16:00

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober hebben we helaas moeten besluitendeze voorstelling te annuleren. Wanneer je in het bezit van kaarten bent, krijg je persoonlijk bericht van ons hierover. Door het grote aantal wijzigingen in ons programma kan dat even duren. We bedanken je voor je steun, je vertrouwen en je geduld. Meer lezen?

De verhalen van Thomas De Stoomlocomotief vieren hun 75e verjaardag en gaan nog steeds als een trein! Dus volg het spoor met Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur tijdens deze jubileumvoorstelling, die met levensgrote, treinen, mooie decors en vrolijke muziek het hele gezin een vrolijke middag bezorgt.

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn, wordt de hulp van Thomas en zijn vrienden ingeroepen. Lukt het om het circus op tijd naar de stad te krijgen?

Een vrolijke middag voor het hele gezin

Samenstelling gezelschap
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus willen we graag weten hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen er in het theater aanwezig zijn. De regels zijn namelijk anders voor jeugd dan voor volwassenen. We vragen je dit kenbaar te maken door gebruik te maken van het prijstype dat voor jullie gezelschap relevant is. Er is een prijstype ‘Jeugd t/m 12 jaar’ een prijstype ‘Normaal’. De prijs is hetzelfde.

Lees hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus >

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >