di 15 sep '20 19:00 en 21:00

Prinsjesdagconcert

Residentie Orkest
di 15 sep
19:00 en 21:00
De bekende Mozartvertolker Ronald Brautigam, al jaren goed bevriend met het Residentie Orkest, keert terug naar Den Haag.

Let op: Nieuwe concertsetting 
Door de coronamaatregelen mogen we helaas veel minder bezoekers ontvangen dan normaal. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Prinsjesdag staat dit jaar in het teken 75 jaar vrijheid. Dit thema is de basis voor een nieuwe One Minute Symphony, geschreven door een compositiestudent van het Koninklijk Conservatorium.

De bekende Mozartvertolker Ronald Brautigam, al jaren goed bevriend met het Residentie Orkest, keert terug naar Den Haag. Deze keer met Mozarts charmante Zeventiende pianoconcert. Het Beethovenjaar 2020 vieren we met diens Eerste symfonie, een werk dat zowel een eerbetoon is aan voorgangers als Haydn en Mozart, als een veelbelovende blik op de toekomst.

Programma

One Minute Symphony
Mozart - Pianoconcert nr. 17
Beethoven - Symfonie nr. 1

Uitvoerenden

Credits

Nicholas Collon, dirigent
Ronald Brautigam, piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >