zo 25 okt '20 14:15

Meet Matt Haimovitz

Residentie Orkest
zo 25 okt
14:15
  • zo 25 okt
    14:15
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Van concertzaal tot openluchtfestival en van Bach tot Jimi Hendrix. Waar of wat cellist Matt Haimovitz ook speelt, hij weet liefhebbers én nieuwe luisteraars gegarandeerd te inspireren en te raken.

Haimovitz' spel is aangrijpend en zijn optredens nooit voor de hand liggend. The New Yorker roemde dan ook zijn performances en noemde hem een ‘opmerkelijk virtuoos’. Zijn debuut in Den Haag markeert de Amerikaan met een fonkelnieuw celloconcert van de Nederlandse componist Martijn Padding. Ook op het programma een nieuw werk van de jonge componiste Karmit Fadael en Stravinsky’s indrukwekkende Suite ‘De Vuurvogel’.

Programma

Fadael - Nieuw werk Padding - Celloconcert
Stravinsky/Schäffer Suite ‘De Vuurvogel’ (1945)

Let op: Nieuwe concertsetting
Door de coronamaatregelen mogen we helaas veel minder bezoekers ontvangen dan normaal. Stoelen worden automatisch toegewezen, zodat we je -samen met jouw partner of familie- op anderhalve meter afstand van andere bezoekers kunnen plaatsen. Hier vind je meer informatie over onze coronamaatregelen.

Uitvoerenden

Credits

Andrew Grams, dirigent
Matt Haimovitz, cello

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >