ma 19 okt '20 - di 20 okt '20
Onderdeel van Festival de Betovering

Pakketje Met (4+) - Theater Sonnevanck

Een muzikale komedie van twee bezorgde bezorgers
ma 19 okt
-
di 20 okt

Sjon en Emerett komen een pakket brengen. Hier moet het zijn. In dit lokaal. Bij deze kinderen. Maar waar moet het neergezet? Welke kant boven? 

Sjon weet alles. En stukken beter dan Emerett, denkt Emerett. Wat kan. Wat mag. Wat moet. Maar… is dat wel genoeg? Zou buiten de lijntjes, over de schreef en out of the box ze niet verder helpen, vraagt Emerett zich stiekem af. Mogen ze echt niet even spieken wat er in zit?

Twee acteurs geven liefdevol gestalte aan de niet al te snuggere pakketbezorgers. Met absurde slapstick en verrukkelijke livemuziek nemen ze het publiek mee in hun vrolijke verwarring. Pakketje Met is een hilarisch feestje rond de vragen waar elke vierjarige dagelijks mee te maken heeft: wat mag, wat niet mag en waarom dat zo is.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Pakketje Met is een productie van Theater Sonnevanck

Absurde slapstick en verrukkelijke livemuziek

Onderdeel van:
De Betovering
Herfstvakantie

Samenstelling gezelschap
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus willen we graag weten hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen er in het theater aanwezig zijn. De regels zijn namelijk anders voor jeugd dan voor volwassenen. We vragen je dit kenbaar te maken door gebruik te maken van het prijstype dat voor jullie gezelschap relevant is. Er is een prijstype ‘Jeugd t/m 12 jaar’ een prijstype ‘Normaal’. De prijs is hetzelfde.

De Betovering
Festival De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag.

Ooievaarspas
Kaarten met Ooievaarspaskorting koop je direct via ons bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek. Bekijk de openingstijden >

Credits

Tekst Sophie Kassies
Regie Mart van Berckel
Compositie Tijn Wybenga
Spel Simon Boer en Laurien van Rijswijk
Livemuziek Roel Goedhart
Vormgeving Vera Selhorst
Producent Theater Sonnevanck

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >