do 7 jan '21 19:00 en 21:30

Karsu

Een mix van pop, jazz, klassiek en Turks
do 7 jan
19:00 en 21:30

Karsu heeft podia over de hele wereld bespeeld en is met haar mix van jazz, pop, klassiek en Turkse volksmuziek een gelauwerd artiest in binnen- en buitenland. Door haar fabuleuze pianospel zou je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid dat alle registers bestrijkt en de luisteraar recht in het hart raakt, ook wanneer je de tekst niet verstaat.

Bekijk hier onze Turkse highlights >

Haar tweede album ‘Colors’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat 'Karsu' kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van haar nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op ‘Karsu’ staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal los gaat.

Onderdeel van:
Turkse highlights

“Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.”

de Volkskrant ★★★★
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >