za 21 nov '20 13:00 en 15:30

Film: Bab'Aziz, The Prince That Contemplated His Soul

onderdeel van Festival Sacred Songs
za 21 nov
13:00 en 15:30

In het kader van Festival Sacred Songs vinden er ook diverse voorstellingen, festivaldiners en films plaats in theater de Vaillant en theater De Nieuwe Regentes. Kijk hier voor het volledige programma.

Deze poëtische roadmovie van de Tunesische filmmaker-dichter Nacer Khemir onderstreept de kracht van introspectie en vertellingen. Met adembenemende beelden en prachtige muziek creëert hij een sprookjesachtig verhaal van verlangen in de betoverende en steeds veranderende zandlandschappen van Tunesië en Iran. De film verhaalt over de oudere, blinde Bab'Aziz die met zijn kleindochter naar een bijeenkomst van derwisjen reist. Om dit bijzondere evenement te bereiken, doorkruisen ze een uitgestrekte woestijn. Onderweg vertelt de grootvader wonderbaarlijke verhalen aan zijn kleindochter en ontmoeten zij mystieke woestijnbewoners en andere reizigers.

Let op: deze film wordt vertoont in theater de Vaillant.

Onderdeel van:
Festival Sacred Songs
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >