Festival De Betovering

Kom in de Herfstvakantie naar het Zuiderstrandtheater voor Festival de Betovering, hét internationale kunstfestival voor de jeugd!

Ook tijdens de herfstvakantie van 2017 kun je in het Zuiderstrandtheater terecht voor leuke, spannende en vrolijke voorstellingen.

Voorstellingen tijdens De Betovering

Binnenstebuiten (2+)
Compagnie IOTA

Kom binnen in deze wereld van speelse vormen! Beetje bij beetje en stap voor stap, kunnen jullie grenspaaltjes oversteken, ringen voelen, lijnen volgen, met cirkels uit stof bewegen of kleurrijke spiralen verleggen of verbergen, zachte objecten vasthouden of weer loslaten, tientallen onderdeeltjes van plaats wisselen, alles een nieuwe functie geven. We eindigen met alles wat naar binnen of naar buiten gebracht is in een galant en barok bal: kijkers worden makers! Binnenstebuiten is een workshop en een tentoonstelling in één.

Deze workshop is voor kinderen en ouders. Beide dienen een kaartje te reserveren/kopen.

Interactieve tentoonstelling: 2 t/m 5 jaar
Duur voorstelling: 50 minuten

Maandag 16 & dinsdag 17 oktober >

--------------

Poggle (2+)
Barrowland Ballet & Macrobert Arts Cenre

Poggle is het verhaal van Vince, een jongen die heel graag alleen het bos wil verkennen. De hoge bomen, de dieren, de planten, dat kan een mooi avontuur worden! Alleen: Vince is veel te bang ... Op een dag ontmoet hij Poggle, een feeërieke durf-al die hem meeneemt op dit grootse avontuur. Poggle brengt Vince zelfs tot bij de magische muziekboom!

De voorstelling is geschikt voor 2 t/m 5 jaar
Duur voorstelling: 40 minuten

Maandag 16 & dinsdag 17 oktober >

--------------

Twintig Tenen (3+)
Roxana Kouwen

De Facebookhit van deze zomer: een unieke jongleerprestatie waarin het publiek wordt meegenomen op een poëtische en surreële reis. Een ongewoon schepseltje lijkt vier handen en twintig vingers te hebben ... Of vier voeten en twintig tenen? Met het spelen met vijf ballen rekt het schepseltje de fantasie van het publiek op.

Mini-voorstelling: 3 t/m 7 jaar
Duur voorstelling: 7 minuten

Maandag 16 & dinsdag 17 oktober >

--------------

Meneertje Meer (3+)
Theatergroep Winterberg/Stip

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles,
elke keer weer.

Meneertje Meer gaat over een meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer meneertjes van zichzelf. Maar die meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door meneertjes. Dan wil meneertje Meer niets meer. Een beeldende en vrolijke voorstelling over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Voorstelling: 3 t/m 7 jaar
Duur voorstelling: 40 minuten

Maandag 16 & dinsdag 17 oktober >

 

Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater
Lees hier meer over de bereikbaarheid van het Zuiderstrandtheater.

Kalender

September 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.