Showtime aan zee

It's SHOWTIME! In het Zuiderstrandtheater ziet u de allerbeste musicals, concerten en shows. Dat is genieten aan zee! En helemaal als u bedenkt dat bij de meeste van deze voorstellingen uw drankje vooraf en in de pauze of na afloop al klaar staat. Die zijn namelijk bij uw kaartje inbegrepen. Zo heeft u lekker veel tijd voor elkaar!

--------------------------------

 

 

 

 

 

Mooi zo!
Edwin Evers Band

Edwin Evers mag dan na ruim twee decennia stoppen als dj, hij gaat onverdroten voort met zijn swingende theatershows. Vorig jaar was hij met zijn band vooral te vinden op festivalterreinen en in openluchttheaters, maar komend seizoen zoeken Evers en zijn muzikanten weer de warmte van het theater op. De groep heeft daarvoor een compleet nieuwe show in elkaar gezet. 'Mooi zo!' draait om alles wat mooi is. En dus speelt de Edwin Evers Band vanavond de muziek van zijn helden, zowel akoestisch als versterkt, niet klakkeloos nagespeeld, maar in bijzondere interpretaties.

Do 18 apr 2019
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

De Superhelden Saga Musical
Marvellous

Na het overdonderende 'Watskeburt?! - de musical' komen dezelfde makers met de opvolger 'Marvellous', de eerste superhelden saga musical happening ter wereld. In deze muzikale, grappige, spannende én ontroerende ode aan het superheldengenre wordt de vraag gesteld wat het inhoudt om een superheld te zijn. En natuurlijk gebeurt dat met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape. Want superheld zijn in deze tijd is geen pretje.

di 30 apr 2019
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

The Elephant in the Room
Cirque le Roux

Heerlijk retro en toch compleet vernieuwend. Het Franse circusgezelschap Cirque le Roux brengt met ‘The Elephant in the Room’ een spannende whodunnit dat zich afspeelt in de jaren ’30. Een unieke en hilarische film noir-voorstelling vol slapstick, fysiek theater en acrobatiek.

Za 18 mei 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Zo 19 mei 2019
14.30 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Passion
Yamato

Je moet ze niet als buren hebben, maar in het theater is YAMATO een fantastische ervaring. Wereldwijd lieten zo'n vijf miljoen mensen zich al meeslepen door de opwindende ritmes van deze uiterst gedisciplineerde gezelschap. Het bespelen van bijvoorbeeld de meer dan vijfhonderd kilo wegende Taiko-drum vereist topconditie en - nog belangrijker - passie. En die passie gaan ze met je delen in deze zinderende drumshow.

Do 23 mei 2019
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Woodstock - One Night of Peace and Music
Frank Lammers, Janne Schra, e.a.

In de zomer van 1969 bezochten bijna een half miljoen mensen Woodstock, het invloedrijkste popfestival uit de muziekgeschiedenis, met legendarische optredens en een uitzinnig publiek. Woodstock werd het hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren zestig. Vijftig jaar later neemt Frank Lammers ons mee naar de heilige grond in Bethel in de staat New York. Voor dit eerbetoon wordt hij bijgestaan door all-star band Strange Brew - met onder anderen Anne Soldaat en Yorick van Norden - plus twee wisselende gastzangers.

Za 8 jun 2019
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Formule 1 Show
met Olav Mol en Jack Plooij

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Olav Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport.

Di 11 jun 2019
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

 

 

Kalender

Juni 2019
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.