Vier de winter

Knisperende sneeuw, tintelende tenen, ijspegels aan de pui en gevaarlijk gladde paadjes. Dat is de winter. Buiten is het koud, maar binnen vieren we feest, maken we het warm en gezellig. Extra feestelijk is het om samen met familie, vrienden of partner naar het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk te komen en te genieten van een leuke familievoorstelling, een fijn nieuwjaarsconcert, sprankelende dans of een spetterende show. Vier de winter aan zee in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk. 

Cadeautip
Hang een concert in de kerstboom

U kent uw partner, vriend, vriendin, ouders en kinderen als geen ander, toch? Verras hen dan eens met een concert of een voorstelling. Het cadeau waar je nog lang over na kan praten. Koop nu uw kaarten voor de mooiste belevenis bij het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk. U betaalt tot 18 december geen verzendkosten en we sturen de tickets met cadeauverpakking. Zo heeft u gegarandeerd een origineel cadeau!

De actie geldt voor alle voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk in het seizoen 19/20. U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u de kaarten toegestuurd wil krijgen. De actie geldt tot 18 december.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.