Club Lourdes aan Zee


Club Lourdes brengt met gevestigde namen en nieuw talent een sprankelende ode aan het variététheater. De derde editie van het pop-up theater opent op zo 9 februari en is te zien t/m zaterdag 7 maart 2020.

Verbluffende magie, familiecircus, swingende wereldmuziek en een sprankelende ode aan slapstick.
Op het programma staat Marlies Ruigrok (winnaar Entreeprijs 2019) met AZUL, een solovoorstelling die voor het eerst in Den Haag te zien is. Verder speelt de Oostenrijkse circusartiest Michael Zandl zijn bizarre en magische solostuk JANUS.

Op het programma staan ook een tourafsluiter van Släpstick (voorheen de Wereldbänd), een nieuwe familievoorstelling van Amsterdam Magic Show en drie verschillende producties van Kwekers in de kunst. In de voorjaarsvakantie staan kinderen centraal tijdens Krokus Kabaal. Michael Varekamp brengt een ode aan jazzlegende Miles Davis en de Belgische Gipsyvirtuoos Tcha Limberger sluit het programma af.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >