wo 19 sep '18 20:00 - 22:45

Carmen van Bizet

Nationale Opera van Odessa
wo 19 sep
20:00 - 22:45
  • wo 19 sep '18
    20:00 - 22:45
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

De Vlaamse regisseur Frank van Laecke schudt Bizets geliefde meesterwerk stevig op. Zijn ensceneringen worden wereldwijd bekroond met prestigieuze theaterprijzen. Het verhaal blijft natuurlijk hetzelfde. De zigeunerin Carmen werkt in een sigarenfabriek. Ze ontketent een ruzie die gierend uit de hand loopt. Soldaten grijpen in. Carmen windt de brigadier Don José om haar vinger, die smoorverliefd op haar raakt en zijn vriendin Micaëla verlaat. Maar Carmen raakt op hem uitgekeken en wisselt hem in voor Escamillio. Zij speelt hoog spel met de liefde.

Inleiding
Gerard Legeland geeft om 19.15 uur een gratis inleiding bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kom op tijd, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 

ROLBEZETTING:
CARMEN Ahlima Mhamadi
DON JOSE Aljaz Farazin
ESCAMILLO Marco Moncloa
MICAËLLA Hanne Roos
DANCAÏRE Fabrice Pillet
REMENDADO Hans Peter Janssens
FRASQUITA Valerie Vervoort
MERCEDES Zofia Hanna
ZUNIGA Albrecht Pöhl
MORALES Koen Van Agtmael


ORKEST & KOOR Nationale Opera van Odessa
 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >