vr 14 dec '18 20:15 - 22:00

Artist in residence

Kian Soltani & Mario Häring
vr 14 dec
20:15 - 22:00
  • vr 14 dec '18
    20:15 - 22:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

Als een komeet verscheen hij in Amsterdam: de Iraans/Oostenrijkse cellist Kian Soltani. Tijdens de Cello Biënnale van 2016 maakte hij een verpletterende indruk. Ook elders valt zijn talent op. Deutsche Grammophon tekende met de cellist een exclusief cd-contract. Grootheden als Daniel Barenboim en Anne-Sophie Mutter strikten hem voor optredens. Bij het ene na het andere grote orkest maakt hij momenteel zijn debuut. En dit seizoen is hij in Den Haag artist-in-residence.

Beethoven, Cellosonate in C op.102 nr 1
Poulenc, Cellosonate
Debussy, Sonate voor cello
Sjostakovitsj, Cellosonate

Kian Soltani, cello
Mario Häring, piano

Masterclass Kian Soltani
In aanloop van dit concert geeft Kian Soltani een masterclass cello bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Een unieke kans om hem als leraar de kneepjes van het vak te zien overdragen. De openbare masterclass vindt plaats in Studio 1 van 13:00 tot 17:00, de entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie klik hier.
 

 

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >