vr 22 mei '20 20:00

Beethovens Vioolconcert

Residentie Orkest
vr 22 mei
20:00
  • vr 22 mei
    20:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater
    geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert geannuleerd. Lees er meer over >

Een ode aan de romantische grootmeester Beethoven, 250 jaar geleden geboren in het Duitse Bonn. Zonder deze revolutionaire componist had het muzikale landschap er heel anders uitgezien. Violiste en artist in residence Baiba Skride speelt het onverwoestbare en ’s werelds mooiste Vioolconcert. Richard Egarr, Beethovenspecialist bij uitstek, geeft zijn eigenwijze visie op Beethovens Vierde symfonie.

Een compleet avondje uit! Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze. Kom naar de starter Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Richard Egarr, dirigent
Baiba Skride, viool


One Minute Symphony
Beethoven - Vioolconcert
Beethoven - Symfonie nr. 4

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >