Geweest

  • Geweest
    Do 7 nov 2019 ⋅ 20:00

New Amsterdam - theatertour
Ilse DeLange

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.

Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Producent -Firefly Management B.V.
Impresariaat - Friendly Fire Theater
Publiciteit - Lyanca Verver

Prijs: € 46 / ticket

EXTRA bij deze voorstelling:
in de pauze en na afloop is er muziek van de groep Something Like Sunshine in de foyer van het Zuiderstrandtheater. Something Like Sunshine: Teddy Macrander & Aina Qvist spelen al ruim vier jaar samen en schrijven eigen nummers. Something Like Sunshine wordt geïnspireerd door artiesten als Dixie Chicks, John Mayer, Ilse de Lange/Common Linnets, Ed Sheeran & Norah Jones. Genre: een combinatie van country, pop & folk.

Op verzoek van de producent geldt voor deze voorstelling geen vroegboekkorting.

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

November 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.