zo 24 nov '19 14:30 - 17:00

Promenadeconcert

Hofstads JeugdOrkest
zo 24 nov
14:30 - 17:00
  • zo 24 nov
    14:30 - 17:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Een wervelend concert door het Junioren en Jeugdorkest van Vereniging Hofstads JeugdOrkest. De combinatie van jonge musici op het podium met het afwisselende programma (van filmmuziek tot klassieke symfonische werken) maakt dit een heel geschikt concert voor alle leeftijden. Een concert waar je blij van wordt!

Het concert wordt al 38 jaar mede mogelijk gemaakt door Stichting Service Activiteiten (SSA), het samenwerkingsverband van serviceclubs Lions en Rotary uit Den Haag en omgeving.

- Voorverkoop € 15,00
- Verkoop aan de kassa op 24 november: €17,50

Het biedt de jonge musici van Hofstads JeugdOrkest een podium voor hun talent. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om samen een verschil te maken op sociaal-maatschappelijk vlak: hun speciale gasten waaronder ouderen en gehandicapten genieten met het overige publiek van de mooie muziek!

Meer informatie over het Hofstads JeugdOrkest op www.hofstadsjeugdorkest.nl of op de Facebook pagina www.facebook.com/HofstadsJeugdOrkest.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >