zo 5 jan '20 13:30 en 16:00

De Efteling-musical Sprookjesboom (5+)

Vrolijke familiemusical
zo 5 jan
13:30 en 16:00

Deze voorstelling wordt om 13.30 en om 16.00 uur gespeeld

Dat is schrikken. De Sprookjesbosbewoners ontdekken ineens een écht mens in het Sprookjesbos: een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als hij dan ook nog - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks - de Sprookjesboom wil omhakken, is de schrik compleet.

'De Efteling-Musical Sprookjesboom' is een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en vele andere Sprookjesbosbewoners. Zing, dans, stamp mee op leuke meezingliedjes als 'Stampen, Stampen, Stampen' en 'Hout Hakken' en help mee om het Sprookjesbos te redden in dit grootse avontuur!

Leeftijd 5+.

Let op: iedere bezoeker, klein of groot, dient een eigen toegangskaart voor het theater te hebben. Deze informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen.

Vóór rij 4 bevindt zich een orkestbakwand, wat het zicht bij kleine kinderen (jonger dan 5jaar) enigszins kan belemmeren. Bezoekt u het theater met kleine kinderen? Dan raden wij u aan geen plaatsen op deze rij te boeken.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >