Bedrijven

Gefeliciteerd met uw aanbieding
Welkom op de aanbiedingspagina van het Zuiderstrandtheater. Heeft u via uw bedrijf of PV een promotiecode ontvangen voor een bepaalde voorstelling? Dan kunt u die op deze pagina verzilveren.


Hoe het werkt
De voorstellingen op deze pagina staan in chronologische volgorde. U scrolt naar de voorstelling van uw keus. Klik op bestellen. In het volgende veld ziet u boven de prijstabel de mogelijkheid om uw promotiecode in te vullen. Het prijstype van uw code komt dan in de lijst tevoorschijn. Selecteer het aantal gewenste kaarten en druk op 'ga verder'. U kunt ook bellen met het bespreekbureau van het Zuiderstrandtheater via 070 88 00 333.
 

Wist u dat?
De toegangsprijs van de de meeste voorstellingen is inclusief garderobe, koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling en een drankje in de pauze.


Carmen vs Carmen
Ibérica de Danza

Het internationaal geroemde Ibérica de Danza steekt al vele jaren op fenomenale wijze het Spaanse danscultuurgoed in een moderne jas. Onder aanvoering van choreograaf Manuel Segovia en zijn partner Violeta Ruiz vermengt het gezelschap klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans en maakt zo oudere danstradities zichtbaar in hedendaagse producties.

Iberica de Danza
Carmen vs Carmen


Uw korting is €7,50 op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
do 7 december, 20.00 uur
inleiding, 19.15 uurPink Floyd Project XXL

featuring Durga McBroom

Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom (USA) in de gelederen kom je niet dichter bij Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project inclusief Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat tien jaar! Ze touren dit najaar door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot een van de grotere tribute-producties van de Benelux.

Pink Floyd Project XXL

Uw korting is €5,- op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
do 12 december, 20.00 uur


Scapino Ballet Rotterdam en Combattimento
Scala

Scala is theatrale dans op hoog niveau en het spannende vervolg op de baroksensatie Pearl, waarmee de Scapinodansers vele harten wisten te veroveren. Met Scala, op live uitgevoerde, virtuoze barokmuziek, creëert choreograaf Ed Wubbe een dansdrama in de extravagante sfeer van de barok. Scala gaat over romantiek, pracht en praal, verleiding en decadentie en roept beelden op van films als Dangerous Liaisons. De tien musici van Combattimento, aangevuld met twee operazangers, laten de dansers schitteren op aria's en vioolconcerten van o.a. Vivaldi en Händel.

Scapino Ballet Rotterdam en Combattimento
Scala

Uw korting is €5,- op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
do 14 december, 20.00 uur

 

Sleeping Beauty
Nationale Ballet van OdessaMet 'Sleeping Beauty' (Doornroosje) brengt het Nationale Ballet van Odessa een klassiek-romantisch ballet dat een uitdaging is geweest voor alle grote choreografen. Vriend en vijand zijn het erover eens: de mooiste versie is toch wel het verhalende en sprankelende ballet uit 1890 van de legendarische Marius Petipa. Voeg dit bij de sterke muziek van Tsjaikovski en een meeslepende theateravond is gegarandeerd.

Sleeping Beauty
Nationale Ballet van Odessa


Uw korting is €7,50 op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
za 23 december, 19.30 uur


VAMOS!
Zonnige musicalcomedyOnder meer Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren in de nieuwe musicalcomedy 'VAMOS!', geïnspireerd op succesvolle tv-series als 'Het Roer Om' en 'Ik Vertrek'. Drie vrouwen grijpen hun kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan en laten alles achter zich. Enkeltje Spanje por favor! Vamos!

Vamos! 
musical met o.a. Lenette van Dongen


Uw korting is €7,50 op de 1e rang

Zuiderstrandtheater

za 13 januari, 20.00 uur

zo 14 januari, 14.30 uurBach en Italië
Concerto Köln


Bach was dol op Vivaldi en diens Italiaanse tijdgenoten. De ritmische drive, de spannende contrasten en de expressieve melodieën in hun muziek. Bach kon er geen genoeg van krijgen. Zijn muziek werd er diepgaand door beïnvloed. In de ‘Brandenburgse concerten’ probeerde hij allerlei instrumentcombinaties uit, geïnspireerd door Vivaldi, die ook voor de meest uiteenlopende bezettingen al soloconcerten had gecomponeerd. Bach drukte op die zuidelijke klanken overigens zijn onmiskenbaar eigen stempel. U ontdekt het in dit fraaie programma van Concerto Köln, een barokorkest uit de internationale eredivisie.

Bach en Italië

Concerto Köln


Uw korting is €7,50 op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
zo 25 februari, 14.15 uur


Tina de musical (8+)

Voor meiden, moeders en oma's

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en viert dat met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma's (en broertjes, vaders en opa's). Het wordt een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Hoewel Tina eigenlijk heel veel aan haar hoofd heeft.

Tina, de musical

Uw korting is €5,- op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
za 17 maart, 15.00 uur

za 17 maart, 19.30 uur


Feest op de boerderij (2+)
Fien en TeunHet vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komen nu ook naar het theater. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de 'Boerderij Experience' en op de foto met Fien en Teun.

Feest op de boerderij (2+)
Fien en Teun


Uw korting is €5,- op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
ma 2 april, 16.00 uur

 

Tap Factory
Urban percussie en acrobatisch tapdans

Tapdans, percussie, acrobatiek en hiphop: de theaterhit 'Tap Factory' heeft het allemaal. De internationale succesproductie laat zich het beste omschrijven als een mix van Stomp, The Blue Man Group en Tap Dog, met als belangrijkste ingrediënten ongeëvenaarde ritmes, stomend slagwerk en razendsnel voetenwerk. Het eindresultaat is een dansspektakel van wereldklasse, met dance battles en indrukwekkende acrobatische hoogstandjes.

Tap Factory
Urban percussie en acrobatisch tapdans


Uw korting is €7,50 op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
wo 11 april, 20.00 uur


Der fliegende Holländer van Wagner
Nederlandse Reisopera


Een spookschip. Een kapitein die gedoemd is om eeuwig over de zeeën te zwerven. Ware liefde als enig mogelijke verlossing. Twee rivalen in de liefde. Een wanhopige sprong in de kolkende zee. En een hemelvaart als sluitstuk. Met deze ingrediënten componeerde Richard Wagner een meeslepende opera vol passie, waarin het vaak stormt. Een meesterwerk dat u minstens één keer live gezien moet hebben.
 

Der fliegende Holländer van Wagner
Nederlandse Reisopera


Uw korting is €10,- op de 1e rang

Zuiderstrandtheater
di 24 april, 20.00 uur

Requiem for the Earth
Paco PeñaEen van onze trouwe bezoekers noemde de uitvoering van de Misa Flamenca van Paco Peña vorig jaar: 'Misschien wel mijn mooiste theaterervaring ooit.' En hij was niet de enige die enthousiast reageerde. De zaal zinderde. En nu komt de wereldberoemde flamencogitarist terug met zijn beroemde 'Requiem for the Earth'.
 

Requiem for the Earth
Paco Peña

Uw korting is €5,- op de 1e rang
Zuiderstrandtheater
do 3 mei, 20.00 uur

vr 4 mei, 20.30 uur


 

 

 

Kalender

December 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.