Bezoek in beeld | onderzoek theaterbeleving

Wij doen er veel aan om uw bezoek aan het Zuiderstrandtheater zo optimaal mogelijk te maken. Daarom zijn we gestart met een onderzoek naar bezoekersbeleving. Het doel is om ons te laten zien hoe u het Zuiderstrandtheater ervaart. Hierbij maken we graag gebruik van uw ervaringen.


BEZOEK IN BEELD.
Graag nodigen wij u uit om onderdeel te zijn van een selectieve groep bezoekers die tijdens een voorstellingsavond alle goede en minder goede ervaringen vastlegt door hun theaterbezoek visueel in beeld te brengen. Daarvoor maken we gebruik van de “Bezoek in Beeld” - app.

HOE WERKT HET?
Met deze app kunt u tijdens uw bezoek met uw mobiele telefoon foto’s nemen. Foto’s maakt u van alles wat u opvalt tijdens uw gehele bezoek, zowel positief als negatief. In de app kunt u ook gelijk aangeven wat u ervan vindt. In de dagen na uw bezoek krijgt u over deze foto’s nog een aantal vragen per mail toegestuurd die maximaal een uur van uw tijd in beslag nemen. Uitgebreide informatie over de installatie van de app en het verloop van dit onderzoek ontvangt u als u besluit mee te doen met het onderzoek.


Goed om te weten is dat de app alleen werkt op een Android (minimaal versie 5.0) of iOS (minimaal versie 10.0) iPhone. Met een ander apparaat kunt u helaas niet deelnemen aan het onderzoek.


WANNEER?
Het onderzoek vindt plaats op:

- Donderdag 22 juni 20.00 uur

LET OP! Dit onderzoek doet u niet alleen. U mag een medebezoeker meenemen.
Deze medebezoeker zal net als u zijn/haar bezoek visueel in beeld brengen zodat wij als theater van twee verschillende bezoekers feedback ontvangen. U gaat dus samen naar de voorstelling maar doet beiden, onafhankelijk van elkaar onderzoek.


★ Graag ontvangen wij voor woensdag 21 juni een reactie als u wilt meedoen aan dit onderzoek. Als u mee wilt werken, vindt dan eerst een medebezoeker en stuur uw antwoord naar marketing@zuiderstrandtheater.nl met daarin:
- datum naar keuze
- naam, e-mailadres en geboortejaar van u en uw mede-onderzoeker


              We zouden uw deelname aan dit onderzoek enorm waarderen.
 

Kalender

Juni 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.