Showtime aan zee

It's SHOWTIME! In het Zuiderstrandtheater ziet u de allerbeste musicals, concerten en shows. Dat is genieten aan zee! En helemaal als u bedenkt dat bij deze voorstellingen uw drankje vooraf en in de pauze of na afloop al klaar staat. Die zijn namelijk bij uw kaartje inbegrepen. Zo heeft u lekker veel tijd voor elkaar!

---------------------------------

Pink Floyd Project XXL
featuring Durga McBroomMet Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom (USA) in de gelederen kom je niet dichter bij Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project inclusief Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat tien jaar! Ze touren dit najaar door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot een van de grotere tribute-producties van de Benelux.

Di 12 dec 2017
20:00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Sleeping Beauty
Nationale Ballet van Odessa

Met 'Sleeping Beauty' (Doornroosje) brengt het Nationale Ballet van Odessa een klassiek-romantisch ballet dat een uitdaging is geweest voor alle grote choreografen. Vriend en vijand zijn het erover eens: de mooiste versie is toch wel het verhalende en sprankelende ballet uit 1890 van de legendarische Marius Petipa. Voeg dit bij de sterke muziek van Tsjaikovski en een meeslepende theateravond is gegarandeerd.

Za 23 dec 2017
19:30 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Nederpop All Stars
Met o.a. Henk Temming, Erik Mesie en Luc de Bruin

Van 'België' tot 'Stiekem gedanst' en van 'De Bom' tot 'Iedereen is van de wereld'. De Nederpop All Stars, met Henk Temming (Het Goede Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager), brengen dé hits uit de jaren '80 terug op het podium. Een muzikale trip langs legendarische klassiekers en smeuïge verhalen van onderweg. Een avond lang nostalgie en meezingen!

vr 29 dec 2017
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

-------------------------------------

South African Road Trip
Celebrating Life

Deze hartverwarmende en opzwepende voorstelling laat u kennismaken met de rijkdom aan talen, culturen en (kerst)tradities van de Zuid-Afrikaanse Westkaap. Koor, zangeressen, rapper Jitsvinger, geweldige muziek en een groot videodecor zorgen ervoor dat de grote glimlach op uw gezicht wordt afgewisseld door een brok in de keel en kippenvel.

za 6 januari
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

VAMOS! Zonnige musicalcomedy 

Onder meer Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren in de nieuwe musicalcomedy 'VAMOS!', geïnspireerd op succesvolle tv-series als 'Het Roer Om' en 'Ik Vertrek'. Drie vrouwen grijpen hun kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan en laten alles achter zich. Enkeltje Spanje por favor! Vamos!

Za 13 januari 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Zo 14 januari 2018
14.30 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Was getekend, Annie M.G. Schmidt
Met o.a. Simone Kleinsma en William Spaaij

Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'. Het is een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten. Maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Met haar prachtige stem en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om Annie te spelen, het eenzame meisje dat uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Vr 2 maart 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Zo 4 maart 2018
14.30 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Tina de musical
Voor meiden, moeders en oma's

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en viert dat met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma's (en broertjes, vaders en opa's). Het wordt een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. 'Tina, de musical' wordt een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren.

Za 17 maart 2018
15.00 uur
Zuiderstrandtheater

Za 17 maart 2018
19.30 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

The Analogues
The White Album

Na 'Magical Mystery Tour' en 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' wagen The Analogues zich voor de derde maal aan de integrale uitvoering van een legendarisch Beatles-album. 'The White Album' uit 1968 heeft duidelijk een ander karakter dan zijn voorgangers. De muzikale diversiteit is ongekend, misschien omdat veel songs al tijdens de opnamen uitgroeiden tot privéprojecten van de afzonderlijke Beatles.

do 5 apr 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

za 7 apr 2018
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot
Vreemde Kostgangers denderen door!

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben besloten de handen ineen te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen; een avond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

Za 5 mei 2018
20:00
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Strut & Fret
LIMBO

Het Australische gezelschap Strut & Fret bedwelmt wereldwijd zijn publiek met een mix van cabaret, circus en acrobatiek. Na producties als 'Cantina' en 'Tom Tom Crew' beleeft de groep momenteel zijn voorlopige hoogtepunt met 'LIMBO', een feest voor oog en oor van buitenaardse proporties.

Do 10 mei 2018
20:00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Johan Derksen
Keep the Blues Alive

Na de succesvolle theatershow 'Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop' komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues. Dit keer neemt hij u mee naar zijn jonge jaren, toen Engelse bands als de Rolling Stones, Them, The Animals en John Mayall's Bluesbreakers de wereld veroverden en een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van Amerikaanse bluesgrootheden als John Lee Hooker, Muddy Waters en B.B. King. Het gevolg was de opkomst van Nederlandse bluesbands, zoals Cuby + Blizzards, Bintangs en Livin' Blues.

Zo 3 juni 2018
15.00
Zuiderstrandtheater

--------------------------------

Alex Klaasen
Showponies

Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. Want more is more. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje weer in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt? Wat gaat er schuil achter al die veren en strikken? En waarom zien we dat nooit? Het leven is geen ponykamp, maar wat als je als pony geboren wordt?

za 9 juni 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

zo 10 juni 2018
14.30 uur
Zuiderstrandtheater

Kalender

December 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.