Zing mee aan ZeeZing mee aan Zee

In januari 2019 trapt het Zuiderstrandtheater het jaar af met Zing mee aan Zee. Hierbij krijgt iedereen die van zingen houdt de mogelijkheid om workshops te volgen bij professionals en samen op te treden op het prachtige podium van het Zuiderstrandtheater. Het festival start met het Haags Wereldkoor op donderdag 10 januari. Gevolgd door de Musical sing- a-long met Stanley Burleson & Vajèn van den Bosch op vrijdag 11 januari. Het driedaagse festival sluit op 12 januari af met een Opera Scratch waarin deelnemers in één dag beroemde operakoren repeteren en uitvoeren met topsolisten en een live-orkest.
 

Haags Wereldkoor
Donderdag 10 januari

Het Haags Wereldkoor verraste de bezoekers eerder dit jaar voorafgaand aan het concert van Young@Heart. In januari zijn ze terug! Het koor zingt diverse muziekstijlen van over de hele wereld. Iedereen is welkom om mee te doen, ook als je niet eerder gezongen hebt. Lijkt het je leuk om samen met stadsgenoten en Percossa, de beste slagwerkgroep van de Benelux, op te treden?Musical sing-a-long

Vrijdag 11 januari

De leukste musical sing-a-long van het land komt naar Den Haag! Op vrijdag 11 januari stappen musicalsterren Vajèn van den Bosch (o.a. The Sound of Music en On Your Feet!) en Stanley Burleson (o.a. Miss Saigon, Sister Act en Elisabeth) op het podium van het Zuiderstrandtheater. Daarnaast nodigen zij een aantal lokale koren uit om prachtige duetten te zingen. Maar dit doen zij natuurlijk niet alleen. Kom zelf ook luidkeels meezingen vanuit uw stoel. Dit belooft een fantastische zingavond vol bekende musicalliedjes te worden!Opera Scratch

Zaterdag 12 januari

Zing de mooiste operakoren op het grootste podium van Den Haag
Ben jij een geoefende operazanger(es) en kan je er geen genoeg van krijgen? Of ben je een liefhebber met iets minder ervaring? Dan hebben Kwekers in de Kunst en Zuiderstrandtheater echt iets voor jou! Zing mee op zaterdag 12 januari in het operaconcert of kom kijken en luisteren.
Passe Partouts
Kun je niet kiezen en wil je graag deelnemen aan meerdere onderdelen van Zing mee aan zee? Dan hebben we een aantal mooie passe partout tickets voor je samengesteld.
 
Opera Scratch & Haags Wereldkoor deelnamepassen

Opera Scratch deelname & Musical sing-a-long


Haags Wereldkoor deelname & Musical sing-a-long


Totaalpakket: Haags Wereldkoor en Opera Scratch deelname plus Musical sing-a-long
 

Kalender

December 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.